Groenrijk kerst 728
 1. Voorbereiding communie en vormsel bij familiezondagen

  Parochie Heilige Maria Magdalena is gestopt met de aparte voorbereiding op de eerste communie en het vormsel. De voorbereiding vindt voortaan plaats tijdens de familiezondagen, een nieuw initiatief voor gezinnen. De eerste familiezondag is op 27 november de Martinuskerk in Princenhage.
  Voorbereiding communie en vormsel bij familiezondagen

  Door Parochie Heilige Maria Magdalena

  Daarom nodigen we gezinnen die normaal gesproken een communicant of vormeling hebben zeker uit om deel te nemen aan de familiezondag van 27 november. Het is de bedoeling dat altijd het hele gezin deelneemt. Wij vragen je daarvoor op te geven via  info@parochiemariamagdalena.nl.

   

  De familiezondagen gaan op de derde zondag van de maand plaatsvinden, afwisselend in de Martinuskerk te Princenhage en de OLV ten Hemelopneming te Prinsenbeek. De tweede familiezondag is op 15 januari 2023 in Prinsenbeek.

   

  Om alvast met de opzet van de familiezondagen kennis te maken, nodigen wij jonge gezinnen uit voor de eerste familiezondag op 27 november. We starten om 9.30 uur in het Martinushuis (Haagsemarkt 4) met een korte uitleg over de familiezondag en het thema van deze ochtend: de advent. Om 11.00 uur  vieren we met elkaar de eucharistie in de Martinuskerk. De adventskransen die deze ochtend gemaakt zijn, zullen in de viering gezegend worden. Het Weekkoor van de Martinus en de Meertenzangertjes zorgen voor de muziek.

  Maandag 07 november 2022
  PrinsenbeekkerkParochie Heilige Maria Magdalenacommunievormsel
  Voorbereiding communie en vormsel bij familiezondagen
  0
  https://www.prinsenbeeknieuws.nl/nieuws/dansavond-in-de-drie-lindenii/
  Reacties