Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Volop prijzen en plezier bij bingo Alpennichtjes

  (Foto's: Alpennichtjes)
  De ludieke bingo afgelopen vrijdag in Café-Zaal ‘t Veehandelshuis was een daverend succes, melden de Alpennichtjes, die de avond samen met CV Piendraod hadden georganiseerd. Zij haalden hiermee maar liefst 3.211,60 euro op voor KWF/Alpe d’HuZes.

   

  Meer dan honderd bingoliefhebbers speelden mee om de meest 'bijzondere' prijzen, zoals een dagje biggen rijden met Van den Berg Transport. De winnares deed afstand van deze prijs en liet hem per opbod verkopen voor zo’n 300 euro. Maar ook een ‘Weekendje Wenen (een zak uien) en een BMW (boerenmetworst) behoorden tot het prijzenpakket. Tijdens de loterij werden nog eens honderd cadeautjes van winkeliers en andere donateurs verdeeld.

   

  De Alpennichtjes willen iedereen bedanken die meegeholpen heeft om van de bingoavond zo’n succes te maken. ,,In ieder geval ’t Veehandelshuis, dat zij ons de gelegenheid gaven de bingo daar te houden. Erik van Campen voor de presentatie, samen met Lars en Martijn. En Frank van der Aa Action Music voor het belangeloos gebruik van geluidsapparatuur.’’

   

  Zeven nichtjes Van den Berg uit Prinsenbeek en omstreken doen dit jaar onder de naam ‘Alpennichtjes’ mee aan de Alpe d’HuZes. Ze krijgen steun van een neefje, die gaat proberen zes keer met de fiets de Alpe d’Huez te bedwingen. Voorafgaand aan hun beklimming te voet, organiseren ze verschillende activiteiten om geld bijeen te brengen voor KWF Kankerbestrijding. 

  Maandag 16 april 2018
  Prinsenbeekbingo't Veehandelshuisalpe d'huzesKWF Kankerbestrijding
  (Foto's: Alpennichtjes)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.