1. Volleybaltoernooi voor kinderen

  (Foto: Set Up)
  Volleybalvereniging Set Up in Prinsenbeek organiseert komende zondag een groot volleybaltoernooi voor kinderen in De Drie Linden. De club nodigt iedereen uit om de volleybaljeugd te komen aanmoedigen en te komen genieten van het enthousiasme waarmee deze kinderen het spel leren spelen.

  Het toernooi start om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Het betreft een minitoernooi voor kinderen van tussen de 7 en 12 jaar, met veel deelnemende verenigingen van elders. Het bestuur van Set Up realiseert zich dat dit mogelijk tot wat parkeerdruk in wijk De Neel kan leiden en heeft direct omwonenden hierover per brief om begrip gevraagd.

   

  Kom ook volleyballen

  De club heet iedereen welkom om te komen kijken, maar zeker degenen met kinderen die het misschien ook wel leuk zouden vinden om te gaan volleyballen. Er is binnen de vereniging immers nog plek voor nieuwe jeugdleden.

   

  Verder is de club op zoek naar extra spelers voor het Meisjes B-jeugdteam en meisjes vanaf 15 jaar die het volleybalspelletje al goed beheersen. Voor het Dames 1-team in de 3e klas Nevobo zaterdagcompetitie zoekt de club nog een nieuwe trainer. Dit damesteam traint op de woensdagavond in De Drie Linden. Meer informatie: klik hier.

  Donderdag 11 april 2019
  PrinsenbeekSet Upvolleybalkinderentrainertoernooi
  (Foto: Set Up)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.