Groenrijk 728 kerst
 1. Volle Markt verwelkomt de Sint

  De kinderen van Prinsenbeek waren vanochtend massaal naar de Markt gekomen. Samen met ouders en opa’s en oma’s bezorgden ze Sinterklaas en zijn Pieten een warm welkom. Ze vormden nog een mooie erehaag.
  • (Foto: Isabel Pijnappels)
  (Foto's: Judith Adriaansen Fotografie)

  De sfeer was uitstekend en ook het weer werkte mee; gedurende de hele ceremonie was het droog en zelfs nog wat zonnig. Jan Kleemans in het publiek en Jaap Rutten op het podium zorgden, samen met de vrijwilligers van onder meer Scouting Thomas-More, voor een mooie ontvangst van de Goedheiligman. En niet onbelangrijk van de vele Pieten. Voor de kinderen net zo belangrijk, want zij waren het immers die de handjes vulden met pepernoten en snoepjes.

   

  Nog kaartjes shows De Drie Linden

  Ook vanmiddag kunnen de kinderen Sinterklaas nog ontmoeten, meldt het Sinterklaas Comité Prinsenbeek. Namelijk tijdens de sinterklaasshows in De Drie Linden. Hier gaan ze samen met Sinterklaas naar de sprookjes van Voorleespiet luisteren, en natuurlijk wordt er ook veel gedanst en gezongen. Aan de deur zijn nog kaartjes verkrijgbaar voor de shows om 14.30 en 15.30 uur. Om 16.30 uur is dan nog de bekende ‘Meet en Piet’ voor de allerkleinsten en voor kinderen die de grote shows te druk vinden. Ook hier is nog wel plek. Kaartjes voor de shows kosten 3,50 euro.

  Zondag 19 november 2023
  PrinsenbeeksinterklaasDe drie Linden
  • (Foto: Isabel Pijnappels)
  (Foto's: Judith Adriaansen Fotografie)
  Deel dit artikel op:
  0
  [nexturl]
  Reacties