Restyle 728
 1. VIP Barbershop in Groenstraat

  In de Groenstraat in Prinsenbeek is een nieuwe herenkapperszaak gevestigd. Furkan Dagli (24) uit Rotterdam opende er zondag op nummer 16A officieel zijn VIP Barbershop by Furkie.
  (Foto's: VIP Barbershop by Furkie)

  Hij was al een weekje aan het knippen. ,,Toen de kappers van de overheid open mochten, ben ik maar meteen begonnen. Ik dacht, dan kan ik alvast een beetje kennismaken met klanten.’’ En het liep eigenlijk meteen, want vooral via zijn Instagramaccount Vipbarbershopbyfurkie wist hij al veel Bekenaren te bereiken.

   

  Furkan Dagli komt uit een echte kappersfamilie, vertelt hij. ,,Opa, ooms, neven, broers, allemaal werken ze in de branche.’’ Zelf doet hij het werk al negen jaar, meteen vanaf de middelbare school. De laatste drie jaar werkte hij nog in dienst van familie, in een salon van zijn oom in het Belgische Mol. Maar nu was het tijd voor een eigen zaak, vond hij.

   

  Zonder afspraak

  Dat Dagli in Prinsenbeek is neergestreken, komt vooral omdat hij hier een mooi pand vond. ,,En de mensen zijn vriendelijk.’’ Zijn zaak is van maandag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 20.00 uur en op zondag op afspraak. Verder werkt hij zónder afspraak, verduidelijkt de jonge ondernemer, omdat dat makkelijk is voor de klanten. Om het eventuele wachten te veraangenamen komt er binnenkort een pooltafel in de kapperszaak. ,,En een massagestoel. Ik heb ook een grote koelkast met frisdrank, en koffie en thee. Alles gratis voor tijdens het wachten.’’

   

  Alle modellen knippen en scheren

  Of hij niet veel concurrentie verwacht in Prinsenbeek? Er zijn immers al veel kappers. ,,Dagli: ,,Met corona is het sowieso geen makkelijke tijd om een zaak te starten nu, maar ik vertrouw op mijn eigen werk; dat doe ik heel goed.’’ Model knippen is zijn specialisatie, ook baarden. ,,Ik kan alle modellen knippen en alle modellen scheren.’’ En mooie figuurtjes, zoals een Nike-logo bijvoorbeeld in een kinderkapsel, voegt hij eraan toe. ,,Ik verzorg ook schoonheidsbehandelingen voor mannen; mee-eters op de huid haal ik netjes weg met de stoommachine en een gezichtsmasker.  VIP Barbershop by Furkie, tel. 06-33962135.

  Maandag 24 januari 2022
  Prinsenbeekbarbershopkapsalon
  (Foto's: VIP Barbershop by Furkie)
  0
  Reacties