1. Verrassingen sponsoravond Piendraod

  Tijdens de sponsoravond van CV Piendraod afgelopen vrijdag in de bouwschuur aan het Heibloempad maakte ook het BAK-gezelschap zijn opwachting. Verschillende personen werden extra in het zonnetje gezet, zoals vaste kledingmaakster Thea van de Sande, hofdame en clublid Freeke en Prins Jannes LIII zelf.

  Thea van de Sande kreeg een BAK-orde. Want zoals Prins Jannes haar prees: ‘Van bingoballen tot stewardessen en van eenden tot slakken, Thea maakte het voor de club.’

   

  Ook clublid en hofdame Freeke werd nog eens extra in het zonnetje gezet en Prins Jannes kreeg een ‘Gouden Plaot’ vanwege het bereiken van 5000 streams op Spotify. ,,Ook werd ons geweldige bouwadres, de familie Roelen, speciaal bedankt voor wat ze allemaal voor ons doen’’, vertelt Martijn Meeuwissen van de club.

   

  Het was een drukbezochte, gezellige sponsoravond voor alle helpende handen aan de wagen van CV Piendraod, van sponsors, ouders, supporters tot eigen clubleden. ,,Met de laatste twee weken in zicht moet er nog veel gebeuren, maar dat komt vast goed. Wij zijn alle hulptroepen erg dankbaar, want zonder die hulp zouden wij nooit kunnen bouwen’’, aldus Meeuwissen.

   

  Tijdens de avond ging ook het optochtnummer van CV Piendraod in première. Dit is gemaakt door Coen de Graaf.

   

  CV Piendraod bouwt dit jaar voor het vijfde jaar in de B-categorie. De club eindigde vorig jaar als vijfde met een wagen over ’30 is de deal’. Meeuwissen: ,,Ook dit jaar hebben we weer voor een maatschappelijk thema gekozen, namelijk het gebrek aan starterswoningen in Prinsenbeek. Ons motto is:  'Wille we op os eige, valt er op de Beek niks te krijge.' ‘Dit gaan we weer op een ludieke manier weergegeven en hopelijk vindt het publiek langs de kant het leuk om te zien.’’

  Maandag 18 februari 2019
  Reacties