Groenrijk zomergoed
 1. Vernieuwd team Oranje Comité aan de slag

  Nog bijna drie maanden voor Koningsdag, maar het Oranje Comité Prinsenbeek (OCP) is al druk bezig met de voorbereidingen. En wel met een vernieuwd team, met overigens ook nog veel vertrouwde gezichten.
  Vernieuwd team Oranje Comité aan de slag
  (Foto: Lisanne de Deugd)

  Verschillende bestuursleden zijn vorig jaar gestopt. Er is afscheid genomen van Frank van den Berg, Frank Gommers, Liesbeth Goossens, Esther van Leeuwen en Jack Abendanon, die er vele jaren een mooie feest van hebben gemaakt. Nieuw zijn Danielle van Hooijdonk en Sylvia Vincenten, die nu samen met Bianca Nieuwkoop en Reinoud van Overveld het bestuur vormen.

   

  Het bestuur is wat kleiner geworden, maar dat kan omdat er veel andere vrijwilligers zijn die zich inspannen voor het feest met Koningsdag in Prinsenbeek. Ton Verdaasdonk is ondersteunend bestuurslid. In het technisch team zitten Arno van Oosterhout, Rudi Aarts, Hans Rombouts, Wim de Klerk, Rik Ottenheim, Dre Gelens, Hans Verhoef en Judith Knoops. Annelies Kievit en Monique Ermens zorgen voor het gedecoreerdenontbijt en Ken de Keizer voor de publiciteit. Hij heeft ook een nieuwe website gemaakt: klik hier.

   

  De club kan overigens nog best wat extra handen gebruiken bij de voorbereidingen en op de dag zelf. Degenen die willen meehelpen er ook in 2019 weer een mooie dag van te maken kunnen reageren via info@oranjefeestenprinsenbeek.nl.

  Woensdag 06 februari 2019
  PrinsenbeekKoningsdagOranjecomité
  Vernieuwd team Oranje Comité aan de slag
  (Foto: Lisanne de Deugd)
  Deel dit artikel op:
  0
  [nexturl]
  Reacties