1. Verlate vierdaagse Hagedonk

  Een delegatie van zorgcentrum Hagedonk is eigenlijk altijd present tijdens de Avondvierdaagse Prinsenbeek. Omdat het dit jaar in juni niet lukte, gingen de bewoners deze week alsnog op pad. Dit in samenwerking met de organisatie van de Wandelvierdaagse Prinsenbeek.
  Verlate vierdaagse Hagedonk

  Volgens activiteitenbegeleidster Ingrid Rasenberg is dit eigenlijk nog een heel fijne week ook. ,,Leuk voor de bewoners, zo in de vakantieperiode.’’

   

  Vanmiddag was de laatste wandeling. Dertien deelnemers met hun begeleiders liepen via onder meer Groenstraat, Pastoor Oomenlaan, Vianendreef, Neelstraat, Tuintjes, Vorsterstraat en Tournooiveld. Voor de routes werd deze week gebruik gemaakt van die van de vierdaagse van vorig jaar, omdat toen nog op de Markt werd gestart en niet bij De Drie Linden, vertelt mede-initiatiefneemster Annie Jochems van Thebe, die al jaren deel uitmaakt van het startbureau van de vierdaagse.

   

  Ook andere vrijwilligers van de Avondvierdaagse Prinsenbeek waren present bij de Hagedonk-editie. Tjeerd Vissers en Kimberley Spronk hadden deze middag vrijgemaakt. Zij zorgden er met Boomer de Vos voor dat het een complete vierdaagse werd. Na afloop waren er ook nog vierdaagsemedailles, met een speciale inscriptie voor deze speciale week, gesponsord door RSK Brabant.

  Donderdag 11 juli 2019
  PrinsenbeekHagedonkvierdaagsewandelen
  Verlate vierdaagse Hagedonk
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.