1. Verkeersregelaars wijzen juiste omleidingsroute Velsgoed

  Nu het Velsgoed in Prinsenbeek is afgesloten voor werkzaamheden ervaren bewoners van omliggende straten overlast van sluipverkeer. Daarom worden de komende dagen tijdens de drukke momenten verkeersregelaars ingezet om het verkeer vanuit de Schutsestraat te begeleiden om de juiste omleidingsroute te volgen. Dit meldt een woordvoerster van de Gemeente Breda.

  Hoewel het al geruimde tijd op verschillende plekken staat aangegeven dat het Velsgoed dicht zou gaan, is de praktijk dat weggebruikers vooral de eerste dagen nog moeten wennen aan de alternatieve route, verklaart de gemeentewoordvoerster. Daarom is besloten dat medewerkers van de aannemer die er bezig is tijdens drukke tijden helpen om het verkeer de juiste route te laten nemen. ,,We blijven in contact over hoe lang dat nodig is’’, aldus de gemeentewoordvoerster, die eraan toevoegt dat het meestal maar een korte tijd is voor het verkeer de juiste route heeft gevonden.

   

  Het werk aan het Velsgoed in Prinsenbeek is maandag begonnen. De straat is tot en met 23 augustus afgesloten voor doorgaand autoverkeer. Gebr. Coremans voert het werk uit in opdracht van Heijmans Infra B.V., die de opdracht kreeg van de Gemeente Breda. De werkzaamheden omvatten de vervanging van het riool en de herinrichting van de straat. Voor een eerder bericht: klik hier.

  Dinsdag 14 juli 2020
  PrinsenbeekVelsgoedwerkzaamhedenverkeersregelaars
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.