1. Veranderingen weekmarkt

  De weekmarkt in Prinsenbeek heeft de nodige veranderingen ondergaan. Vanochtend stond hier een nieuwe kraam, namelijk van Onze Bioslager. De vertrouwde kramen met sokken en ondergoed en met dameskleding zijn weg. Ook de opstelling is iets aangepast.

  Bioslager Rob Boeken stond deze ochtend voor het eerst op de Markt in Prinsenbeek. Hij heeft een bedrijf aan de Goeseelsstraat in Breda en levert zijn vlees aan de horeca en biologische supermarkten. Hij verkoopt rund-, varkens-, lams- en kippenvlees. ,,Alles honderd procent biologisch, zonder e-nummers en smaakversterkers’’, benadrukt hij. Door corona is een groot deel van de horecaverkopen stil komen liggen, verklaart de slager zijn aanwezigheid met een kraam op de weekmarkt. Hij staat behalve in Prinsenbeek ook op de markten van Galder (woensdag) en Ulvenhout (donderdag) en vóór zijn zaak in Breda (zaterdag). 

   

  Matthé van Eijl is na 32 jaar met zijn kraam met ondergoed en sokken verhuisd naar de vrijdagmarkt in Drunen. Hij stond hier voor het laatst eind juni. De koopman met dameskleding is na de coronasluiting definitief gestopt, vertelt een collega.

   

  Op de weekmarkt van Prinsenbeek staan nu kramen met bloemen, kaas, vis, groenten, biologisch vlees, een poelier en een fourniturenhandel.

  Vrijdag 10 juli 2020
  Prinsenbeekweekmarktbiologische slagerkledingcorona
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.