Groenrijk kerst 728
 1. Veldtoertocht RTC zondag met nieuwe route

  De Marktzicht veldtoertocht van Rijwiel en Tourclub Prinsenbeek (RTC) op zondag 27 november heeft een nieuwe route. De deelnemers aan deze tocht voor ATB- en cyclocrossfietsers kunnen zich inschrijven bij De Drie Linden aan de Heisprong in Prinsenbeek.
  Veldtoertocht RTC zondag met nieuwe route
  Bestuurslid Gerard van der Linden van RTC in actie. (Foto: RTC)

  Door RTC

  Start is tussen 08.30 uur tot 10.00 uur. Men kan kiezen tussen twee afstanden, 54 kilometer en 40 kilometer. De vernieuwde route is geheel uitgepijld en loopt door de vele bossen en veldpaden in de driehoek Breda, Rijsbergen en Etten-Leur. Na afloop ontvangt iedere deelnemer een welverdiende kop erwtensoep.


  Het inschrijfgeld bedraagt 6 euro. Kinderen onder 14 jaar betalen 3 euro, mits onder begeleiding van een volwassene. Betaling bij voorkeur met pin. Na de tocht bestaat de mogelijkheid om de fiets af te spuiten. Op diverse plaatsen staan verkeersregelaars en er is EHBO aanwezig. Deze tocht wordt gehouden onder de vlag van wielersportbond NTFU en met toestemming van de terreinbeheerders. Parkeren kan op de Markt in Prinsenbeek. Vandaar uit is het enkele minuten fietsen naar de startplaats.

  Donderdag 24 november 2022
  PrinsenbeekRTCveldtoerntochtwielrennenMarktzicht
  Veldtoertocht RTC zondag met nieuwe route
  Bestuurslid Gerard van der Linden van RTC in actie. (Foto: RTC)
  0
  https://www.prinsenbeeknieuws.nl/nieuws/ruim-2000-euro-collecte-alzheimer/
  Reacties