Groenrijk 72 111120
 1. Nieuws

  Woensdag 03 maart 2021
  Reacties0 reactie(s)
  *

  Manege stopt met lessen

  Manege Overbos in Prinsenbeek stopt per 1 april met het geven van paardrijlessen. De coronamaatregelen maakten het er niet makkelijker op, maar het is sowieso lastig om manegelessen rendabel te krijgen, verklaart Kim Renne van Manege Overbos. ,,Het levert gewoon niet genoeg op.’’
  0
  • Woensdag 03 maart 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Scouting in actie voor Jantje Beton

   Scouting Thomas-More zet zich jaarlijks in voor de collecte van de stichting Jantje Beton. Voor de veiligheid in verband met corona is er dit jaar voor gekozen om niet fysiek langs de deuren te gaan, maar de inwoners van Prinsenbeek via de digitale weg te benaderen voor een bijdrage.
   0
   Woensdag 03 maart 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Jubileumboek BAK gratis thuisbezorgd

   Er is nog een aantal exemplaren van het jubileumboek van de 55-jarige Beeckse Algemene Karnavalsstichting (BAK) te koop. En liefhebbers in Prinsenbeek die zich hiervoor aanmelden, krijgen de 132 pagina's dikke uitgave met alle aspecten en mooie foto’s van het Boemeldonckse carnaval gratis thuisbezorgd.
   0
  • Dinsdag 02 maart 2021
   Reacties2 reactie(s)
   *

   Hema naar pand Rabo

   Hema Prinsenbeek gaat verhuizen van de Markt 18, naar het vroegere pand van de Rabobank aan de overkant van de Loopstraat. Dit meldt communicatieadviseur Jeffrey Peerdeman van het concern.
   0
   Dinsdag 02 maart 2021
   Reacties1 reactie(s)
   *

   Fourniturenkraam terug op weekmarkt

   Jos van der Wijst staat vanaf vrijdag weer met zijn fourniturenkraam Ritsstuk.nl op de weekmarkt in Prinsenbeek. Hij was door de coronaregels tweeëneenhalve maand afwezig.
   0
  • Dinsdag 02 maart 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Anne-Marie Snel beëdigd notaris

   Kandidaat-notaris Anne-Marie Snel (52) uit Rotterdam is vanochtend door een rechter in Den Bosch beëdigd. Vanaf woensdag mag ze zich officieel notaris noemen. Sinds 1 mei vorig jaar is Snel partner bij Prinsenhof Notarissen in Prinsenbeek.
   0
   Dinsdag 02 maart 2021
   Reacties0 reactie(s)

   Nieuwe vacature

   Er staat een nieuwe job in de rubriek vacatures op deze website. BikeBudget.nl is op zoek naar een medewerker klantenservice, als bijbaan voor een student.
   0
  • Maandag 01 maart 2021
   Reacties0 reactie(s)
   (Tekening: Architectenbureau Arend Groenewegen)

   Leden achter investering HCP

   De algemene ledenvergadering van Hockeyclub Prinsenbeek (HCP) heeft zaterdag unaniem goedkeuring gegeven aan de vernieuwingsplannen van het bestuur. Na de eerder al afgegeven financiële garantstelling door de gemeente kan er nu worden gestart met de voorbereidingen en de bouw.
   0
   Maandag 01 maart 2021
   Reacties11 reactie(s)
   *

   Archeologen vinden oude boerderij Beeksestraat

   Bij extra archeologisch onderzoek op het achterterrein van Beeksestraat 55 is ontdekt dat er op die locatie in de dertiende of veertiende eeuw waarschijnlijk een boerderij heeft gestaan, bevestigt de gemeente. Die zou een nog wat groter terrein hebben omvat dan de locatie waar de woningbouw voor Clazina Biemanserf is gepland.
   0
  • Maandag 01 maart 2021
   Reacties3 reactie(s)
   *

   Ook Prinsenbeek vlagt voor NAC

   ,,Tijdens mijn ochtendwandeling vandaag zag ik op diverse plekken in Prinsenbeek de NAC-vlag buitenhangen’’, meldt een trouwe supporter van de Bredase voetbalclub. Alle seizoenkaarthouders ontvingen de afgelopen dagen op hun woonadres zo’n vlag, buiten te hangen op wedstrijddagen. ,,Zo’n actie maakt me heel trots op ons cluppie.''
   0
   Maandag 01 maart 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Keniawinkeltje open op afspraak

   Het Keniawinkeltje opent de deuren van het tijdelijk onderkomen in de oude pastorie aan de Markt in Prinsenbeek. Op afspraak kan de verkoop van tweedehands spullen worden bezocht.
   0
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.