Groenrijkzomergoed 1+1
 1. Uitgifte polsbandjes optocht 28 mei

  Inwoners van Prinsenbeek hoeven geen tickets voor de Grote Optocht van Boemeldonck op eerste pinksterdag te kopen. Degenen die binnen de optochtroute wonen, hoeven niets te doen. De andere Bekenaren hebben met een gratis polsbandje toegang. Op zaterdag 28 mei tussen 09.30 en 16.00 uur kunnen die worden opgehaald in De Drie Linden.
  Uitgifte polsbandjes optocht 28 mei
  (Foto: BAK van Boemeldonck)

  Door BAK van Boemeldonck

  Bewoners van Prinsenbeek die niet binnen de afzetting van de optochtroute wonen, kunnen op zaterdag 28 mei - op vertoon van identiteitsbewijs en poststuk – zo’n gratis polsbandje ophalen in De Drie Linden. Boemeldonckers die binnen de afzetting wonen hebben geen polsbandje of ticket nodig.

   

  Ook de bij de BAK geregistreerde clubs en kapellen kunnen op basis van ingeleverde ledenlijsten toegangsbandjes ophalen op 28 mei tussen 09.30 en 16.00 uur. Dit geldt voor de clubs (en kapellen) die níet meelopen in de optocht. Per club of kapel kan één afgevaardigde het aantal bandjes volgens de ledenlijst ophalen.

   

  Alle optochtdeelnemers, inclusief leden en meelopers, worden van bandjes voorzien en hoeven deze niet op 28 mei op te komen halen. Deze worden voor de A/B-clubs tijdens de chauffeursbijeenkomst op woensdag 1 juni uitgedeeld. De C/D/E-deelnemers ontvangen hierover nader bericht.

   

  Voor veel gestelde vragen over tickets en polsbandjes en informatie over de afzetting van de optochtroute: www.pinksteroptocht.nl.

  Dinsdag 17 mei 2022
  Prinsenbeekpolsbandjesentreegrote optochtBoemeldonckcarnavalsoptochtcarnaval
  Uitgifte polsbandjes optocht 28 mei
  (Foto: BAK van Boemeldonck)
  0
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.