Groenrijk zomergoed 728
 1. Uitgifte carnavalsbandjes Marktzicht

  Jongeren van 16 jaar en ouder kunnen zondag 16 februari tussen 15.00 en 16.30 uur hun carnavalsbandjes voor de Boemeldonckse cafés afhalen bij Café-Zaal Marktzicht in Prinsenbeek. Met deze rode en groene polsbandjes hebben de jongeren tijdens de carnavalsdagen toegang tot de Boemeldonckse cafés. Op vrijdag 21 februari tussen 19.30 en 20.30 uur is er nog een gelegenheid.

  Door Marktzicht

  Hierbij gelden de volgende regels:

  -18-plus: Jullie krijgen een groen bandje. Dit betekent dus dat je alcohol mag nuttigen.

  -16- en 17-jarigen: Jullie krijgen een rood bandje. Let op: dit betekent dat je géén alcohol mag nuttigen.

  -15 jarigen: Voor jullie helaas nog geen toegang tot de Prinsenbeekse horecagelegenheden. Tenzij je bent geboren voor 1 april 2004.

   

  Toegangsbeleid

  Tevens gelden onderstaande regels met betrekking tot ons toegangsbeleid:

  - Carnavalskleding is verplicht; dit betekent dus géén legerkleding, S.W.A.T. en voetbalkleding. Wij bepalen te allen tijden of je de juiste kleding draagt.

  - Legitimatie is te allen tijden verplicht (let op: ook als je al een bandje hebt, kunnen wij naar je legitimatie vragen).

  - Bandjes kosten €5.

  - Bandjes dienen persoonlijk afgehaald te worden. Dit kan ook de avond dat je komt aan de deur.

  - Huisregels Marktzicht welke aan de deur kenbaar gemaakt worden, dienen opgevolgd te worden.

  - Let op: een bandje is geen garantie dat je binnenkomt. Wij kunnen namelijk maar een maximum aantal personen toelaten in verband met de veiligheid.

   

  Service voor bouwclubs

  De jongeren van bij de BAK geregistreerde Boemeldonckse bouwclubs konden vanavond hun carnavalsbandjes al ophalen. Dit is een service van Marktzicht voor de bouwers, die nog veel uurtjes in de bouwschuur moeten doorbrengen om hun optochtcreaties af te krijgen. Bovendien wordt hiermee de druk op de uitgifte zondag iets kleiner, is de gedachte. Marktzicht is tijdens carnaval bijzonder populair bij de jeugd van Boemeldonck en van elders.

  Donderdag 13 februari 2020
  PrinsenbeekMarktzichtcarnavalBoemeldonckjongerenpolsbandjes
  0
  Reacties