Groenrijk kerst 728
 1. Uitbreiding NiLo Personal Training

  Niels Lourens (34) heeft sinds 2019 zijn eigen personal trainingsstudio aan de Vianendreef in Prinsenbeek. Sinds kort heeft hij flink uitgebreid, in oppervlakte en ook met personeel.
  (Foto's: Niels Lourens)

  Door Niels Lourens

  De verbouwing is nu achter de rug en de ruimte helemaal klaar. We hebben nu 200 m² tot onze beschikking, met verschillende nieuwe apparaten. En niet onbelangrijk, we hebben nu ook een bar met voedingssupplementen, eiwitshakes en handige eiwitrepen om mee te nemen voor onderweg.

   

  Ook zijn Rene en Nonna erbij gekomen om het team te versterken. Bij Rene kun je vooral terecht voor fysiotherapie en sportmassages, revalidatietraining en seniorentraining. Nonna is gespecialiseerd in één-op-één-trajecten voor dames en voedings- en hormoonbegeleiding. Ook zijn we een samenwerking aan gegaan met twee lifestylecoaches en een masseur.

   

  Graag willen wij de mensen die interesse hebben uitnodigen voor een vrijblijvende training en/of kennismakingsgesprek aan de Vianendreef 93e, zodat we kunnen laten zien wat we voor hen kunnen betekenen.    https://www.nilopersonaltraining.nl/ 

  Vrijdag 13 mei 2022
  PrinsenbeekNiLopersonal training
  (Foto's: Niels Lourens)
  1
  https://www.prinsenbeeknieuws.nl/nieuws/nieuwe-vacaturecv/
  Reacties