Groenrijk 72 111120
 1. Twijfels over schoorsteeninspectie

  Middels een mooie folder werd bewoners van de Pastoor Oomen- en Deken Maeslaan in Prinsenbeek maandag een gratis inspectie van het voegwerk van de schoorsteen van hun woning aangeboden. De mannen die ermee rond kwamen vertelden dat alles vrijblijvend was en dat ze ook even naar de nokvorsten zouden kijken.

  Zeker vier bewoners maakten een afspraak, maar één van hen begon achteraf toch te twijfelen of het wel zuivere koffie was. ,,Een handgeschreven afspraakbriefje, het nummer van de Kamer van Koophandel op de folder bleek niet op naam van het bedrijf te staan, een adres van een schoorsteenveger met een totaal andere naam, allemaal heel vreemd.’’ Na wat speurwerk bleek het te gaan om een bedrijf in Den Bosch.

   

  Omdat het niet goed voelde, zag hij af van de inspectie, stelde hij de wijkagent op de hoogte en deelde hij zijn twijfels met de buurtvereniging. Verschillende andere buren hebben daarna ook hun afspraak geannuleerd. ,,Misschien heb ik het mis, maar het voelde in ieder geval niet goed.’’

  Dinsdag 19 januari 2021
  Prinsenbeekschoorsteenreparatie
  0
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.