Groenrijk 728 augustus
 1. Tweede weekend Breda Buiten

  Onder het motto ‘Ik zie je daar’ organiseren de Beekse horeca en Breda Buiten in Park Over-Bos in Prinsenbeek vier weekenden in juli een zomers terras met hapjes, drankjes en uiteenlopende activiteiten. Het tweede weekend start vrijdag 16 juli om 15.30 uur met een vrijdagmiddagborrel op het zomerterras. Dit weekend staat in het teken van kennismaking met het Beekse verenigingsleven,
  • (Illustratie: Breda Buiten)

  De bezoekers worden tijdens Breda Buiten in het Prinsenbeekse park getrakteerd op muziek, sport, cabaret, film en theater. Komend weekend staat in het teken van kennismaking met het Beeks verenigingsleven, met sport, spel en cultuur. Het volledige programma staat hieronder. Bekijk ook de website van Breda Buiten: klik hier.

   

  Vrijdag 16 juli

  15.30 – 22.00 uur Vrijdagmiddagborrel op het zomerterras van Park Over-Bos, met medewerking van de muziekbus MuzzBuzz

   

  Zaterdag 17 juli

  11.00 – 22.00 Zomerterras Park Over-Bos       

  10.00 – 11.00 Bootcamp workout door BOTS, reserveer je plek (klik hier)

  12.00 – 16.00 Doe mee met gymnastiekvereniging De Samensprong

  13.30 – 18.00 Schilderen en schetsen in het park, onder leiding van Ilona de Koning van Atelier Artzinnig

  15.30 uur Opnieuw warmblazen: open podium voor blaasorkesten

   

  Zondag 18 juli

  12.00 – 20.00 Zomerterras Park Over-Bos

  13.00 – 14.00 Yoga in het park door MyLife, reserveer je plek (klik hier

   

  Breda Buiten is onderdeel van de het maatregelenpakket van de Gemeente Breda dat als doel heeft de stad een impuls te geven in deze coronatijd.

   

  In Park Over-Bos staat het derde weekend picknick centraal, waarbij de deelnemers dieper het park in gaan. Het laatste weekend, dat van 30 juli, is festivalweekend, met als thema ‘Park Over-Bos, zie ik je daar?’ Ook dan draait alles weer om sport, cultuur en ontmoeting.

   

  Verenigingen en inwoners van Prinsenbeek die willen meedoen tijdens één van de weekenden, met een culturele activiteit, kunst, een sportieve of verenigingsbijdrage kunnen zich melden via aanmelden@bredabuiten.nl. Meer informatie over Breda Buiten: www.bredabuiten.nl

  Donderdag 15 juli 2021
  PrinsenbeekBreda BuitenPark Over-Boshorecasportcultuur
  • (Illustratie: Breda Buiten)
  0
  Reacties