1. Turninstuif 'helemaal uitverkocht'

  De Turninstuif van gymnastiekvereniging De Samensprong tijdens de onderwijsstaking eind januari trok heel veel kinderen naar de turnhal van De Drie Linden in Prinsenbeek. Maar liefst tachtig jonge sporters deden mee.
  Turninstuif 'helemaal uitverkocht'
  (Foto; De Samensprong))

  Door De Samensprong

  Onder leiding van hoofdtrainer Bjorn Strous werden de kinderen opgewacht door een team van trainers en vrijwilligers voor een leuke en sportieve middag. Beide dagen was de turnhal met veertig kinderen helemaal vol. We waren om het zo maar eens te zeggen ‘helemaal uitverkocht’.

   

  We bouwden de turnhal om tot een nog uitdagender turnparadijs. Met een ‘stormbaantje’ op de turnvloer met een trampoline, een schuin vlak om te rollen en de lage evenwichtsbalken om op te balanceren. Het ene kind durfde er al rennend overheen te gaan en het andere deed er heel voorzichtig zijn eerste stapjes op.

   

  Apenkooien

  Allerlei turnelementen gebruikten we om mee te apenkooien. Zwaaien aan de trapeze en de ringen bleken een groot succes, net zoals het springen als een kikker op de trampoline en de tumblingbaan, een lange mat die heel lekker veert. Veel kinderen kregen niet genoeg van het duikelen en zwaaien aan de rekstokken en bruggen. Er werd fanatiek geoefend. Voor alle deelnemers stonden trainers en assistenten klaar op alle stationnetjes. Moe maar voldaan verlieten de jonge sporters de turnhal.

   

  Wij kregen vele positieve reacties van de kinderen en hun ouders, opa’s en oma’s en verzorgers. Voor ons een bevestiging dat het een geslaagd evenement is geweest!

   

  Bent u benieuwd naar onze turn- en sportactiviteiten? Dan kunt u contact opnemen met bjorn@samensprong.nl. Of neem een kijkje op de website. Tot ziens bij de Samensprong!

  Woensdag 12 februari 2020
  PrinsenbeekgymnastiekverenigingDe Samensprongturnenonderwijsstaking
  Turninstuif 'helemaal uitverkocht'
  (Foto; De Samensprong))
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.