Groenrijk zomergoed
 1. TTV wint Beekse Quiz

  Ze moesten er even op wachten, maar de deelnemers aan de Beekse Quiz vrijdagavond in De Drie Linden in Prinsenbeek konden zich weer naar hartenlust uitleven. In totaal negentien uiteenlopende teams streden er om de wisselbokaal. Die ging voor de tweede keer naar de afvaardiging van Tafeltennisvereniging Prinsenbeek (TTV).

  De tafeltennissers namen het deze avond op tegen teams van onder meer Amor Musae, Boekendonck en verschillende koren, carnavals-, sport- en buurtverenigingen. In negen voorrondes werden ze door presentatoren Jasper Korving en Kimberley Spronk getest op hun kennis over onder meer Prinsenbeek, sport, muziek en actualiteit. Via de geluksronde, dit keer een Beekse variant van ‘The Masked Singer’, kon nog een vijfde team zich bij de finalisten voegen. In deze eindronde betraden ook de Klassiekersmiddag, PRH & Co, De Bubbels en Prinsenslag het podium.

   

  Behalve de wisselbokaal waren er nog meer prijzen te winnen. Drie teams, waaronder trouwens ook weer TTV, wisten de boodschappenpakketten van de sponsors te bemachtigen. Zij schatten de waarde van de kostbare pakketten het meest nauwkeurig in.

   

  Deelnemers en de organisatie van Stichting De Drie Linden kijken terug op een geslaagde en vooral heel gemoedelijke spelavond, want behalve een sportieve strijd was er toch vooral veel gezelligheid. Ook volgend jaar is er weer een Beekse Quiz, naar verwachting is die op vrijdag 22 maart.

  Zaterdag 01 april 2023
  PrinsenbeekBeekse Quizverenigingen
  Deel dit artikel op:
  0
  [nexturl]
  Reacties