1. Jazztrio €ncore in De Nispenhoeve

  Tijdens het voorlaatste weekend van de kunstexpositie ‘Sterke Vrouwen’ is er in de Nispenhoeve een optreden van het jazzcombo €ncore. Dat is komende zondag 20 september vanaf 14.00 uur.
  Jazztrio €ncore in De Nispenhoeve
  (Foto: De Nispenhoeve)

  Door De Nispenhoeve

  Het trio speelt klassieke Jazz. Bekenaar Marcel Wajon bespeelt een indrukwekkende  contrabas. Oprichter John van Almkerk speelt tenorbanjo en  Ferdinand Chaudron speelt achtereenvolgens op klarinet, sopraan en tenorsax.

   

  Alle drie de leden zijn bekend met de New Orleans Jazz.  Met decennia ervaring bij andere Bredase orkesten is het trio meer dan de moeite waard om de muzikale omlijsting te geven aan de kunstwerken van een dozijn sterke vrouwen. Een kunstexpo (klik hier) die in zeven weekenden al meer dan duizend bezoekers trok.

   

  Tot het repertoir van €ncore behoren ook nummers van de Beatles, Sidney Bechet, Irvin Berlin, Mr. Acker Bilk, Duke Ellington en Jerry Herman. De naam €ncore, vrij vertaald uit het Frans: ‘nog een keer’. En dat is precies wat ze willen bereiken, nooit stoppen, altijd nog een extra nummer.

  Donderdag 17 september 2020
  PrinsenbeekDe NispenhoevekunstjazzEncore
  Jazztrio €ncore in De Nispenhoeve
  (Foto: De Nispenhoeve)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.