Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Trein met nieuwe ploeg rijdt weer

  Trein met nieuwe ploeg rijdt weer
  (Foto: BAK Hoffotograaf Jeroen Romers)
  Met grootvorst Prins Adrianus de 52ste en zijn hofdames Sofie Nagelkerke en Aliuska Beekers voorop is tijdens de Prinsenzitting vrijdag in De Drie Linden de trein met de nieuwe ploeg van de Beeckse Algemene Karnavalsstichting (BAK) gaan rijden.

   

  Het was weer groot feest in Boemeldonck tijdens de viering van de ‘elfde van de elfde’. Tijdens de Prinsenzitting in de bomvolle Bellefleur Zaal van De Drie Linden werd het complete BAK-gezelschap aan het Boemeldoncks volk gepresenteerd.

   

  René Domstorff werd geïnstalleerd als lid van het BAK-bestuur en werden nieuwe medewerkers van de BAK verwelkomd. In de Hofkapel zijn dat Yvonne Huijbregts, Jos Sweep, Kees Gommers, Jack Huijbregts en Jacqueline Claassen-Andrik. Ook de nieuwe dansmarietjes waren er vanzelfsprekend bij. Dit zijn Manu van den Dungen, Sophie den Otter, Kiki Rombouts, Pleun Colsen, Maud van Gils, Floor Duijs en Britt Hilverda.

   

  Voorafgaand aan de presentatie vond de finale van het Liedjesfestival plaats. De winnaar is geworden HèHè met het liedje ‘We zien ut zitte’. Ook is het nieuwe vaan onthuld. Dat is gemaakt door Hoftekenaar Sander Vissers.

  Maandag 13 november 2017
  PrinsenbeekcarnavalBoemeldonck
  Trein met nieuwe ploeg rijdt weer
  (Foto: BAK Hoffotograaf Jeroen Romers)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.