Groenrijk 728 100920
 1. Topdrukte pakketten bij Jumbo

  Het is topdrukte met de pakketten bij Jumbo Miegielsen in Prinsenbeek. Nu het postagentschap bij Slijterij Prinsenbeek onlangs is gesloten, staat de supermarkt er in deze drukke decembermaand alleen voor bij verwerken van PostNl-pakketten.
  • (Foto: Jumbo Miegielsen)

  Het kantoor is zelfs noodgedwongen naar het magazijn verhuisd, vertelt bedrijfsleider Toine Kleemans. ,,De ruimte achter de informatiebalie staat nu helemaal vol pakjes en dozen.’’ Bij Jumbo Miegielsen zien ze de pakketverwerking als een service richting de klanten, ze verdienen er volgens de bedrijfsleider niets aan. ,,We krijgen nu tweehonderd pakketten per dag binnen. Tijdens de topdrukte aan het eind van de middag zetten we nog een extra medewerker in.’’

   

  Jumbo Miegielsen heeft bovendien ook meer ingekocht om een deel van het assortiment van Primera Van Tilborg - die zaterdag voor het laatst open is - aan te kunnen bieden, vertelt Kleemans. ,,In ieder geval decemberzegels, loten en tijdschriften, en straks komt daar bij waar nog meer behoefte aan is.’’

   

  Total Vermeulen

  Vanaf volgend jaar is er overigens weer een extra PostNL-servicepunt in Prinsenbeek, namelijk bij Total Vermeulen aan de Haverdijk. De pakkettenmarkt is volgens PostNL zo groot dat Prinsenbeek minimaal twee servicepunten nodig heeft.

   

  Sinds het sluiten van Slijterij Prinsenbeek enkele weken geleden biedt het tankstation al ruimte aan de postbussen. En vanaf 1 januari kan men hier ook voor vrijwel alle postkantoorfuncties terecht, van pakketten en cadeaukaarten tot aangetekende post, aldus Gerrit Vermeulen, die druk bezig is met de aanpassing van zijn zaak. Alleen het overschrijven van kentekenbewijzen gaat ook hij niet doen, omdat dat vanwege de benodigde tijd niet goed is te combineren met het andere werk.

  Woensdag 04 december 2019
  PrinsenbeekJumbo MiegielsenPostNLTotal Vermeulenpakketten
  • (Foto: Jumbo Miegielsen)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.