1. Toch nog stralende afsluiting vierdaagse

  Ondanks de wat mindere weersvoorspellingen werd het uiteindelijk nog een mooie, zonnige wandelavond deze laatste dag van de Avondvierdaagse Prinsenbeek. Na een tocht door het dorp gingen de kleine duizend wandelaars iets na acht uur vanaf het speelveld bij de scouting achter de kar met Boomer de Vos in defilé naar De Drie Linden.
  • (Foto: Ad van den Bliek)
  • (Foto: Ad van den Bliek)
  • (Foto: Ad van den Bliek)

  Behangen met medailles en voorzien van het nodige snoep kwamen de deelnemers hier rond het podium samen voor de prijsuitreiking. Fen Janssen was de gelukkige bij de kinderen en Danielle Noortman bij de volwassenen. Zij wisten het best het aantal medailles in de pot bij het startbureau te schatten. De groepsprijs was voor CV de Klasgenôtjes & Friends. Steven Schouwenaars werd de vrijwilliger van het jaar.

   

  De Stichting Avondvierdaagse Prinsenbeek kijkt terug op een goed verlopen 42ste editie van het wandelevenement, ondanks het afgelasten van de eerste tocht. De alternatieve startlocatie bij De Drie Linden is de stichting eveneens goed bevallen. Ook het publiek leek het plein voor de sporthal wel te kunnen waarderen. Voor de liefhebbers was er na afloop nog een biertje bij de buitenbar en een ijsje op het geïmproviseerde terras.

   

  Het is volgens de organisatie wel de bedoeling om de avondvierdaagse volgend jaar vanaf de nieuwe Markt te laten plaatsvinden.

  Vrijdag 07 juni 2019
  PrinsenbeekavondvierdaagseDe Drie LindenMarkt
  • (Foto: Ad van den Bliek)
  • (Foto: Ad van den Bliek)
  • (Foto: Ad van den Bliek)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.