1. Tijdelijk parkeerterrein begin augustus weg

  Na twee weken bouwvak gaat aannemingsbedrijf Van den Elshout & de Bont op maandag 5 augustus verder met de herinrichting van het marktplein en het eerste deel van de wandelpromenade. Dan zal ook de asfaltverharding van het tijdelijke parkeerterrein worden opengebroken.
  Tijdelijk parkeerterrein begin augustus weg

  Nadat eerst de benodigde kabels en leidingen zijn aangebracht zal het terrein worden ingericht met nieuwe bestratingsmaterialen. Hiermee komt het tijdelijke parkeerterrein te vervallen.

   

  Het evenemententerrein zal tijdens het Biks Blaos Festijn Plus op 15 september geheel toegankelijk zijn, belooft de aannemer.

   

  Bouwhekken

  De afgelopen weken is er hard gewerkt aan het bestraten van het zuidelijk parkeerterrein en zijn de contouren van het marktplein inmiddels goed zichtbaar. Eind volgende week zijn de werkzaamheden hier wel klaar, maar in verband met het uitharden van het voegmiddel tussen de natuursteen keien wordt deze fase 5 pas opengesteld rond 26 juli. Tot die tijd staan er bouwhekken omheen. Wanneer blijkt dat het voegmiddel nog niet ver genoeg is uitgehard, kan het zijn dat de bouwhekken langer blijven staan.

   

  Vervanging tijdelijke bestrating

  Anders dan eerder aangekondigd zullen de stenen in fase 1, ter hoogte van Eetcafé De Swaen, al tussen 23 september en 4 oktober worden vervangen. Bij het afwerken van deze fase in mei waren er leveringsproblemen, waardoor daar toen tijdelijk oude straatstenen uit de Markt zijn gelegd.

   

  Mensen die het direct aangaat worden steeds voorafgaand aan een nieuwe fase per brief op de hoogte gesteld. Verder is er ‘De BouwApp’, waarop het project kan worden gevolgd. En elke donderdagmiddag is er vanaf 15.00 uur een inloopspreekuur in de bouwkeet die voor de appartementen aan de noordzijde van de Markt staat. Verder kunnen mensen met vragen of opmerkingen reageren via marktprinsenbeek@elshoutendebont.nl. Voor calamiteiten buiten werktijden kan men contact opnemen via tel. 06-15 61 16 20.

  Donderdag 11 juli 2019
  PrinsenbeekMarktreconstructieVan den Elshout & de Bontparkeerterrein
  Tijdelijk parkeerterrein begin augustus weg
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.