Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Tiende editie Overbosloop Prinsenbeek

  (Foto: Overbosloop Prinsenbeek)
  De jubileumeditie van de Overbosloop Prinsenbeek is op zondag 10 juni. De organisatie doet er alles aan om van deze tiende loop weer een sportief en gezellig evenement te maken in het park.

   

  Door organisatie Overbosloop Prinsenbeek

  In het stadspark boven de HSL en de snelweg A16 wordt een licht heuvelachtige parcours uitgezet. Een voor Prinsenbeek kenmerkende gezellige en gastvrije omgeving die uitnodigt om het maximale uit jezelf te halen.

   

  Ter gelegenheid van deze tiende editie worden er voor de 5 en 10 kilometerloop en de estafetterun onder de deelnemers leuke prijzen verloot en is deelname aan de ‘Belle-Fleur-familieloop voor iedereen gratis.

   

  Programma

  Op diverse plekken in het parcours zal een gezellig muziekje te horen zijn en bij de start/finish is er voor de jeugd een springkussen. In de aanloop naar de familieloop zal kinderdagverblijf Belle Fleur leuke activiteiten voor de kinderen verzorgen.

   

  Looponderdeel                  starttijd

  5 km                                     11:30 uur

  10 km                                   12:45 uur

  Belle Fleur familieloop      14:15 uur

  Estafette run                       15:00 uur

   

  Bereikbaarheid

  De start en finish bevinden zich tegenover bakkerij Nagelkerke aan de Valdijk en de plek is herkenbaar aan de start/finishboog.

   

  Veiligheid

  Doordat het parcours volledig is uitgezet in het park is er geen sprake van hinder of overlast van verkeer. De fietsbrug is tijdens de trimloop afgezet en verkeersregelaars zorgen dat zich geen gevaarlijke zaken voor kunnen doen.

  Een team van de EHBO-Vereniging Prinsenbeek is aanwezig en zorgt voor de eerst opvang en verzorging indien nodig.

   

  Voorinschrijving

  Voorinschrijven is mogelijk bij van Uum Toys-Deco-Gifts, Groenstraat 15 te Prinsenbeek of op onze webside: www.overbosloop.nl. Hier zijn ook foto’s van voorgaande jaren te vinden. Like ons op Facebook

  Dinsdag 24 april 2018
  PrinsenbeekOverbosloophardloopevenement
  (Foto: Overbosloop Prinsenbeek)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.