1. Tiende Disney Pin Ruil Avond

  Tiende Disney Pin Ruil Avond
  In De Drie Linden in Prinsenbeek is op zaterdag 9 maart de tiende editie van de Disney Pin Ruil Avond. Een evenement dat dit keer al ’s middags begint. Ook Mickey Mouse, Elsa en Olaf zijn van de partij, belooft de organisatie.

  Door organisatie

  Het is de grootste Disney Pin Trading Avond van Nederland, dus wie van Disney houdt moet zeker op zaterdag 9 maart 2019 een bezoekje brengen aan de Drie Linden te Prinsenbeek. Dit ruilevenement staat in het teken van Disney-pins maar er zijn ook allerlei andere Disney-artikelen te vinden. Het evenement dat ooit begonnen is in Breda in een zaal met twaalf standhouders groeit elk jaar groter en heeft nu al vijftig standhouders, die gezamenlijk meer dan tachtig tafels in gebruik nemen.

   

  Deze keer zal de Pin Ruil Avond extra feestelijk zijn vanwege het tweede lustrum. Uiteraard kan men weer volop ruilen met de andere verzamelaars, maar ook zal er de mogelijkheid zijn om Disney-pins, Vinylmations en andere Disney-gerelateerde artikelen te kopen.

   

  Alle tafels waren binnen twee weken uitverkocht. Er zullen bezoekers uit diverse Europese landen aanwezig zijn, namelijk Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Engeland. Het is het grootste Pin Trading-evenement in Europa dat niet door Disney zelf wordt georganiseerd.

   

  Altijd al met Mickey op de foto gewild, maar is Parijs net wat te ver weg? Dan is dit je kans. Deze avond zal Mickey Mouse komen en neemt hij Elsa en Olaf mee. Ook heeft Elsa beloofd nog veel andere prinsessen mee te nemen.

   

  Er vinden deze avond ook allerlei activiteiten en spelletjes plaats. Er is een Disney-pin-ruilbord, waar iedereen gelimiteerde en open editie pins kan ruilen. En bezoekers kunnen deelnemen aan het bekende Mystery Pin Trading Spel. Hierbij lever je een gelimiteerde pin in en krijg je een mystery-pin terug.

   

  Voor iedereen die in de voorverkoop een ticket koopt, is er elk uur een gratis pin te winnen! Dionie´s Toy Palace uit Maastricht zal weer een stand vullen met een schitterend uitgebreid Disney-assortiment. Daarnaast zal er een stand zijn met eigen gemaakte Disney-schilderijen.

   

  De entree voor deze avond is € 3,50 en kinderen tot en met 15 jaar mogen gratis binnen (onder begeleiding van een volwassenen). Als je een reservering wilt plaatsen, kan dat online tot 28 februari via de website http://pta.d-lizd.com. Dan is de entree zelfs maar € 2,50. Deuren zijn op 9 maart open vanaf 16.00 uur tot 22.30 uur. 

   

  Meer info kan men vinden op de volgende Facebook pagina’s:

  Pin Trading Avond, Instagram:@pintradingavond, Pin Trading Holland of via pta@d-lizd.com.

  Dinsdag 05 februari 2019
  Tiende Disney Pin Ruil Avond
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.