Trined 728
 1. Thuisbrengservice Boekendonck

  Nu iedereen zoveel mogelijk thuis moet blijven door het coronavirus en de bewoners van Prinsenbeek niet meer naar Boekendonck kunnen, heeft de vrijwilligersbibliotheek in Prinsenbeek een nieuwe service bedacht. Met ingang van vrijdag 27 maart start een ‘boeken-thuisbrengservice’.
  Thuisbrengservice Boekendonck

  Door Boekendonck

  Men kan per keer drie boeken bestellen via de mail: boekendonck@outlook.com. Of – alleen voor wie geen email kan gebruiken - telefonisch via 06-39117014 op dinsdag en vrijdag tussen 11.00 en 12.00 uur.

   

  Bij de bestelling geeft men aan wat voor soort boek gewenst is (spannend, roman, biografie et cetera) of een titel of schrijver (jeugdboeken met leeftijd erbij). En natuurlijk naam en afleveradres. De vrijwilligers proberen  dan een pakketje naar wens samen te stellen.

   

  Dinsdag en vrijdag

  De  afleverdagen zijn op dinsdag of vrijdag. Dan komt een vrijwilliger van Boekendonck het boekenpakketje na 14.00 uur in een tasje thuis aan de voordeur afleveren. De vrijwilliger blijft uiteraard op gepaste afstand!

   

  Om in te leveren: Even een mail of telefoontje en op de eerstvolgende dinsdag of vrijdag worden de boeken weer opgehaald.

   

  We hebben strikte afspraken met zorgcentrum Thebe Hagedonk gemaakt over onze noodzakelijke werkzaamheden voor deze actie in Boekendonck. Dat betekent bijvoorbeeld één persoon per dienst, via een aparte ingang en sanitaire regels.  

   

  En belangrijk: Kom niet zelf naar Boekendonck en lever de boeken niet zelf in!

  Dinsdag 24 maart 2020
  PrinsenbeekBoekendonckvrijwilligersbibliotheekcoronavirus
  Thuisbrengservice Boekendonck
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.