Groenrijk kerst 728
 1. Thomas van Gool neemt voorzittershamer BAK over van John Meeuwissen

  John Meeuwissen is vanwege zijn gezondheid per direct gestopt als voorzitter van de Beeckse Algemene Karnavalsstichting (BAK). Bestuurslid Thomas van Gool heeft deze taak nu op zich genomen.
  Thomas van Gool neemt voorzittershamer BAK over van John Meeuwissen
  John Meeuwissen (l) en Thomas van Gool. (Foto's: BAK van Boemeldonck)

  Door BAK van Boemeldonck

  De voorbereidingen van het 57e seizoen van de BAK van Boemeldonck zijn in volle gang. Tijdens de start hiervan is gebleken dat John Meeuwissen wegens gezondheidsredenen per direct zijn functie als voorzitter en bestuurslid neerlegt.

   

  Allereerst is dit natuurlijk slecht nieuws voor John. Wij hebben dan ook alle begrip voor zijn keuze en wensen hem sterkte toe in zijn herstel. Dat wij John enorm bedanken voor zijn geweldige inzet, zeker in de bijzondere afgelopen carnavalsjaren met storm, corona en een pinksterkarnaval staat buiten kijf.

   

  Wij denken binnen het bestuur met Thomas van Gool een passende oplossing te hebben gevonden voor deze onverwachte situatie, en gaan met veel vertrouwen verder met de voorbereidingen van het 57e seizoen.

   

  Het BAK-bestuur bestaat verder uit Nancy Giesbergen, Robbert Janssen, Lars Lauwen, Mark Verheijen, Arjan van Gils, Carlo Schoenmakers en Niels Fasen.

  Dinsdag 04 oktober 2022
  PrinsenbeekBAKBoemeldonckcarnavalbestuurvoorzitter
  Thomas van Gool neemt voorzittershamer BAK over van John Meeuwissen
  John Meeuwissen (l) en Thomas van Gool. (Foto's: BAK van Boemeldonck)
  0
  https://www.prinsenbeeknieuws.nl/nieuws/bingo-schijnheilige-boontjes/
  Reacties