Groenrijk 728 augustus
 1. Thomas van Gool in BAK-bestuur

  Thomas van Gool is maandagavond toegetreden tot het bestuur van de Beeckse Algemene Karnavalsstichting (BAK). Binnen het bestuur van de BAK van Boemeldonck was een vacature ontstaan door het aangekondigde vertrek van Stan de Graaf aan het einde van het komende seizoen.
  Thomas van Gool in BAK-bestuur
  (Foto: BAK van Boemeldonck)

  Thomas is een geboren en getogen Bekenaar. Hij heeft in zijn vroege jeugd heel wat uurtjes op de tennisbanen gespeeld en actief deelgenomen aan de organisatie van het ‘Piet Geerts-toernooi'. Daarnaast heeft hij ook deel uitgemaakt van de Prinsenbeekse jeugdraad.

   

  Als carnavalsvierder is hij een fanatiek lid en bouwer van CV de Lolmakers. Een club die in 2002 debuteerde in de Kinderoptocht en in 2008 in de Grote Optocht, die in 2019 de eerste prijs in de B-categorie wist te behalen. Menigeen kent hem van de BAK-zittingen, als trouwe deelnemer aan de nachtelijke rij voor de kaartuitgifte en van zijn optredens als BAK-kletser. 

   

  Voorzitter John Meeuwissen van de BAK: ,,Wij zijn zeer blij met de komst van Thomas. Met hem komt er een jonge Boemeldoncker met veel organisatietalent in het bestuur.’’

   

  Het BAK-bestuur bestaat verder uit: John Meeuwissen, Nancy Giesbergen, Robbert Janssen, Lars Lauwen, Stan de Graaf, Mark Verheijen en Arjan van Gils.

  Woensdag 21 juli 2021
  PrinsenbeekcarnavalBoemeldonckbestuur
  Thomas van Gool in BAK-bestuur
  (Foto: BAK van Boemeldonck)
  0
  Reacties