Groenrijk 728 voorjaarsbloeiers
 1. Team DaddyCool in Tour du ALS

  Jack Smits uit Prinsenbeek kreeg een jaar geleden de diagnose ALS. Dit jaar beklimt hij met Team DaddyCool voor de tweede keer in Frankrijk de Mont Ventoux tijdens de Tour du ALS, om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar deze ziekte.
  Team DaddyCool in Tour du ALS
  (Foto: Team DaddyCool)

  In totaal fietsen, lopen en wandelen er op donderdag 9 juni zo’n vijfentwintig Bekenaren mee. Jack is de naamgever van Team DaddyCool. Een team dat tot stand is gekomen met mensen uit alle hoeken van zijn leven: muzikanten, collega’s, vrienden, gezinsleden en aanhang. Zijn zoon Joris rijdt samen met zijn vader op de tandem naar boven.

   

  Dochter Marle gaat samen met partner Danny en schoondochter Denise wandelend naar de top. Schoonzoon Jort versterkt het fietsteam op de flanken als één van de duwers. Daarnaast is er ook nog een aantal wandelaars en fietsers uit de vriendenkring. Ook heeft Team DaddyCool een groep fanatieke supporters waarbij Marieke, de partner van Jack, de stuwende kracht is achter talloze initiatieven om geld op te halen en de teambuilding te organiseren. Al met al een heel hecht team.

   

  Het hele verhaal over Team Daddy Cool en de mogelijkheden om te sponsoren zijn te vinden op de website van de Tour du ALS, klik hier. Binnenkort start het team nog een aantal eigen sponsoracties. Meer informatie daarover volgt nog.

  Dinsdag 05 april 2022
  PrinsenbeekALSTour du ALSMont Ventoux
  Team DaddyCool in Tour du ALS
  (Foto: Team DaddyCool)
  0
  [nexturl]
  Reacties