Trined 728
 1. Super resultaat Brocante Markt

  ,,Uitzonderlijk weer, een prachtige locatie - waar de hoge bomen bescherming boden tegen de warme zon – veel mooie spullen van gulle gevers, geweldige vrijwilligers en volop enthousiaste bezoekers. Eigenlijk moet dat ook wel een enorm  bedrag opleveren, maar toch verraste het ons nog.’’ Dit meldt Ria Bekkers van het Keniascholingsproject Prinsenbeek over de Brocante Markt bij de Nispenhoeve afgelopen weekend.
  Super resultaat Brocante Markt

  Door Ria Bekkers

  We gingen voor verharding van zes vloeren, maar met dit super resultaat kunnen alle negen vloeren gedaan worden. Het is nog moeilijk te bevatten. Maar ook alles eromheen, de harmonie waarin gewerkt is door zo ontzettend veel mensen, mooi om op terug te kijken. Dank aan iedereen die eraan heeft meegewerkt.

   

  Na nog een paar dagen ruimen volgt een pauze van twee maanden. De winkel is leeg, mijn huis is leeg en het verzoek om de komende twee maanden geen spullen voor de deur te zetten. Als u echt dringend moet ruimen, bel dan even.  Want in juli en augustus zijn we gesloten. Op 30 en 31 augustus starten we, en beginnen dan met boeken platen.

   

  Maria leegde ook de emballagebox bij Jumbo: 101 euro. Dank Maria, dank gevers. We wensen iedereen een ontspannen vakantieperiode en tot eind augustus. Voor het vorige bericht over de Brocante Markt: klik hier.

  Woensdag 03 juli 2019
  PrinsenbeekKeniascholingsprojectBrocante Markt
  Super resultaat Brocante Markt
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.