1. Succesvolle 10e editie WWB ten einde

  Succesvolle 10e editie WWB ten einde
  De schaatsers zijn vertrokken en de plassen verschijnen. (Foto: filmcamera WWB)
  Er loopt intussen warm water door de leidingen onder de schaatsbaan van WinterWonderBeek en er staan al plassen op het ijs. De tiende editie van het Prinsenbeekse winterevenement kwam vanavond ten einde. Het bestuur kijkt terug op drie mooie weken, met veel schaatsplezier, volop activiteiten en feestelijke extra’s voor alle leeftijden, met als kers op de taart toch wel de roetsjbaan.

  ,,Dat was echt een schot in de roos’’, aldus voorzitter Gert-Jan Bartels van de Stichting WinterWonderBeek. ,,Tot zes uur vanavond werd er druk gebruik van gemaakt. Ruim 11.000 keer is er de afgelopen weken ‘geroetsjt’; we hadden gewoon te weinig knipkaarten.’’

   

  Het aantal schaatsers bedroeg een kleine 9.500, vergelijkbaar met vorig jaar. Het totaal aantal bezoekers – inclusief de schaatsers -  kwam met zo’n 32.500 weer wat hoger uit. Dat waren er vorig jaar 30.000. Dit alles was mogelijk dankzij sponsors én in totaal 140 vrijwilligers, die samen 1.600 vrijwilligersuren hebben gedraaid.

   

  Als alles weer is opgeruimd, zal het bestuur de tiende editie verder evalueren en zullen de kosten en baten op een rijtje worden gezet. Dan moet ook duidelijk worden of het haalbaar is om volgend jaar opnieuw een roetsjbaan bij WinterWonderBeek te hebben. Dat de schaatsbaan ook in 2019 weer de ‘huiskamer van Prinsenbeek zal zijn in de periode van kerst staat al wel vast.

  Donderdag 03 januari 2019
  PrinsenbeekWinterWonderBeekschaatsbaanroetsjbaan
  Succesvolle 10e editie WWB ten einde
  De schaatsers zijn vertrokken en de plassen verschijnen. (Foto: filmcamera WWB)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.