Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Stefan Voesenek neemt dieren-speciaalzaak over

  • Vlnr. Jeanne, Joost en Stefan Voesenek bij de notaris.
  • Vlnr. Joost, Frans en Stefan Voesenek bij het vijftigjarig bestaan van de zaak in 2007. Opa Frans is in 2013 overleden.
  (Foto: Dierenspeciaalzaak Voesenek)
  Stefan Voesenek (32) heeft afgelopen maandag Dierenspeciaalzaak Voesenek in de Groenstraat in Prinsenbeek overgenomen van zijn ouders Joost (65) en Jeanne. De toekomst van het ruim zestigjarige familiebedrijf is hiermee verzekerd.

  Op 1 januari was de zaak al omgezet van vof naar eenmanszaak, maar afgelopen maandag is ook de notariële acte ondertekend. Hiermee is Stefan, na vader Joost en opa Frans, de derde generatie Voesenek in het bedrijf. Dat begon in 1957 met graan en meel en het bij de boeren rondbrengen van kuiken- en varkensvoer. Vader Joost maakte er in 1985 een dierenspeciaalzaak van. Die is intussen gespecialiseerd in honden en katten, maar de winkel van 450 m² biedt ook allerhande spullen voor en kennis over veel andere huis- en boerderijdieren. Niet alleen voor klanten in Prinsenbeek, maar ook voor dierenliefhebbers van ver buiten het dorp.

   

  En nu is het dus de beurt aan Stefan, die al sinds zijn dertiende in de zaak meedraait en er vanaf 2001 op de loonlijst staat. Hij is van plan om op dezelfde voet door te gaan met de winkel. ,,We hebben inmiddels een goede naam opgebouwd en die wil ik graag zo houden. Uiteraard gaan we met onze tijd mee. Eerder al zijn we gestart met de webshop en de dogwash.’’

   

  Behalve dat van de jonge ondernemer zelf blijven klanten ook de vertrouwde gezichten van medewerksters Escalouinda, Bieke en Coranda in de zaak zien. Net als die van vader Joost en moeder Jeanne, want die blijven gewoon meewerken. ,,Het zal óns bedrijf blijven, zoals ik dat al jaren zie’’, benadrukt Stefan.

  Woensdag 04 juli 2018
  PrinsenbeekdierenspeciaalzaakVoesenek
  • Vlnr. Jeanne, Joost en Stefan Voesenek bij de notaris.
  • Vlnr. Joost, Frans en Stefan Voesenek bij het vijftigjarig bestaan van de zaak in 2007. Opa Frans is in 2013 overleden.
  (Foto: Dierenspeciaalzaak Voesenek)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.