Groenrijk 72 111120
 1. Steeds grotere vuilnishoop

  Of je nu stilstaat bij het stoplicht van de afrit A16, over de Markt loopt, de rotonde van het Velsgoed passeert of over de Moskesweg en de Elleboog rijdt, overal in Prinsenbeek en omgeving ligt weggegooide troep. Dit meldt een Bekenaar die zich zorgen maakt over de steeds grotere vuilnishoop en het tijd vindt voor actie.
  Steeds grotere vuilnishoop

  De bermen liggen vol blikjes van energydrinks, frisdankflesjes, mondkapjes, fastfoodzakken met en zonder inhoud en milkshakebekers. Ook de asbak van de auto wordt er regelmatig omgekiept. Het is lastig in te schatten wie hiervoor verantwoordelijk zijn, vindt hij. Maar het is wel hoog tijd dat er aandacht voor komt.

   

  De gemeente is volgens de melder van goede wil en ruimt ook veel op. Maar als het bijvoorbeeld gaat over de omgeving Moskesweg, is dat dweilen met de kraan open, is zijn ervaring. ,,Na het weekend is de situatie eigenlijk weer hetzelfde.'' Het speelt volgens hem al langere tijd en de vuilnishoop wordt steeds groter in dat gebied. ,,De rotzooi wordt nonchalant uit de auto gesmeten zonder na te denken over de consequenties voor de natuur, voor het straatbeeld en niet minder belangrijk, voor de toekomst van de jonge generatie!’’

  Vrijdag 08 januari 2021
  Prinsenbeektroeprotzooiafvalbermgemeente
  Steeds grotere vuilnishoop
  Reacties