1. Stee Trofee voor Pim Vincenten

  In café bar De Stee is vrijdag de Stee Trofee uitgereikt aan Pim Vincenten. Hij werd benoemd tot ‘Speler van het jaar 2017/2018’ van Beek Vooruit.

   

  Pim Vincenten bleef Joost Schalk en Bas Frijters voor. De andere genomineerden waren Loek Schalk, Boye Snoek en Wesley van Oers. Doelman Pim Vincenten werd bij de uitreiking geroemd om zijn reddingen op belangrijke momenten, onder meer door een aantal strafschoppen te stoppen. In het elftal brengt de doelman rust, hij coacht goed en het belangrijkste: hij houdt ballen tegen.

   

  Bij het tweede team van Beek Vooruit ging de Stee Trofee naar Teun van Raaphorst. Teun Bulkmans eindigde als tweede en Yff Verstraeten als derde. Mats Donders en Anton Vissers waren de andere genomineerden. Van Raaphorst was vaker genomineerd, maar won de Stee Trofee niet eerder. Hij is een rots in de branding bij het tweede elftal.

  Menno Baremans is uitgeroepen tot ‘Talent van het Jaar’, voor Mats Donders, Teun Bulkmans, Boyd Melgert en Bram van ‘t Geloof.

   

  Met de uitreiking van de Stee Trofee werd een bijzonder seizoen afgesloten, waarin Beek Vooruit 1 knap zesde werd in tweede klasse, na vorig seizoen naar deze hoge voetbalklasse te zijn gepromoveerd.

  Zaterdag 09 juni 2018
  PrinsenbeekBeek VooruitDe Stee
  Reacties