Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Start verkoop BAK-kaarten

  Start verkoop BAK-kaarten
  (Illustratie: Facebook, Boemeldonck)
  Clubs en andere vrijwilligers gaan komende zaterdag op pad om BAK-kaarten te verkopen in Prinsenbeek. De BAK-kaart is bedoeld als een contributie voor het Boemeldoncks carnaval voor alle inwoners van Boemeldonck, meldt de Beeckse Algemene Karnavalsstichting (BAK).

   

  Door BAK van Boemeldonck

  Het 52ste  karnavalsseizoen is weer begonnen, onder leiding van prins Adrianus LII.Het organiseren van het Beekse karnavalsfestijn in al haar facetten kost de nodige penningen. De verkoop van BAK-kaarten is daarom van groot belang om inkomsten te genereren.

   

  De BAK-kaart is bedoeld als een contributie voor alle inwoners van Boemeldonck. Ter ondersteuning van en als bijdrage aan een fantastisch en mooi verbroederingsfeest in ons dorp. En voor de vele activiteiten die georganiseerd worden voor alle leeftijden in de periode van 11/11 tot en met karnaval.

   

  Leden van karnavalsverenigingen worden geacht een BAK-kaart te kopen. We hopen dat elk lid de BAK-kaart koopt en deze ziet als een waardig lidmaatschap van de BAK van Boemeldonck.

   

  De BAK-kaart kost slechts 11 euro en voor 65-plussers 7,50 euro. Een seizoen lang vol activiteiten voor jong en oud voor een symbolisch bedrag van 11 euro. Van de Vlooienmarkt, het Liedjesfestival, de Prinsenzitting, de Fietstocht met 11/11, het Bouwadressenfeest, de Voettocht, de open dag van de bouwschuren, de BAK-zittingen, de BRAK-zittingen, het Jeugdfeest en Clubfeest, het Kapellenfestival, de Zonnebloemmiddag, de Kinderoptocht, het Piepersbal, het Kreezie Karnaval, de Grote optocht, de wagenshow, de kindermiddag, de seniorenmiddag, de lampionnenoptocht en het vuurwerk tot en met het afscheid op dinsdagavond.

   

  Aanstaande zaterdag vanaf circa 10.00 uur kan er ook bij u aangebeld worden. Bent u niet thuis, maar bent u onderweg naar de Jumbo, Albert Heijn, Beek Vooruit of HCP? Op deze locaties zijn tot 14.00 uur ook vertegenwoordigers van de karnavalsclubs aanwezig, bij wie u een BAK-kaart aan kunt schaffen.

   

  Heeft u vragen over de BAK-kaart? Neem dan contact met de penningmeester, Lars Lauwen, via het mailadres penning@boemeldonck.nl.

   

  De BAK-kaart is een fundament onder het Boemeldoncks karnaval. Steun de BAK en geniet van alles wat voor en tijdens Karnaval in Boemeldonck wordt georganiseerd!

  Donderdag 16 november 2017
  PrinsenbeekcarnavalBoemeldonck
  Start verkoop BAK-kaarten
  (Illustratie: Facebook, Boemeldonck)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.