groenrijk herfst 2022 728
 1. Start Grote Clubactie

  De lotenverkoop van de vijftigste editie van de Grote Clubactie gaat zaterdag 24 september van start. Ook leden van verschillende Prinsenbeekse verenigingen komen er weer mee langs de deur, zoals de jeugd van Hockeyclub Prinsenbeek (HCP).
  Start Grote Clubactie
  (Foto: HCP, Grote Clubactie)

  De jeugdleden van HCP zetten zich in voor een klimrek bij het nieuwe clubhuis, meldt de vereniging, die erop wijst dat maar liefst 80 procent van het opgehaalde geld direct naar de clubkas gaat.

   

  In totaal zullen ruim 300.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland op pad gaan om extra inkomsten te werven voor hun club. Groot, klein, sport of cultuur, alle soorten verenigingen kunnen extra geld ophalen door loten te verkopen. En de kopers kunnen leuke prijzen winnen. De trekking van de Grote Clubactie 2022 vindt plaats op dinsdag 6 december. Vanaf woensdag 7 december vind je de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

   

  Een lot kost drie euro, waarvan dus 2,40 euro direct naar de vereniging gaat. Dit jaar kunnen de loten gekocht worden door een QR-code te scannen, maar ook nog steeds door het bonnenboekje in te vullen. 'Koop een lot en help de clubs', is het verzoek van de Prinsenbeekse verenigingen.

  Vrijdag 23 september 2022
  PrinsenbeekGrote Clubactieverenigingenclubs
  Start Grote Clubactie
  (Foto: HCP, Grote Clubactie)
  0
  Reacties