1. Stamtafel in ‘t Veehandelshuis

  Een nieuwe groep ouderen op een nieuwe locatie. Vrijdag werden de gasten van ‘Met Je Hart’ gastvrij ontvangen in Café-Zaal ’t Veehandelshuis in Prinsenbeek.
  (Foto's: Stichting Met Je Hart)

  Ze genoten er van een heerlijke maaltijd, verzorgd door Jenny en Janneke van ’t Veehandelshuis. Die kwamen er ook nog even gezellig bij zitten.

   

  Aan ‘Met Je Hart-stamtafels’ brengt Stichting Met Je Hart Prinsenbeek eenzame ouderen uit het dorp samen. De stamtafels worden gerealiseerd in samenwerking met lokale ondernemers. In Prinsenbeek zijn ze twee jaar geleden van start gegaan.

   

  Tot half december kunnen gasten van de deelnemende, lokale restaurants zes weken lang een euro op de tafelrekening sponsoren voor de Stichting Met Je Hart. Van de opbrengst wil de stichting volgend jaar weer waardevolle ontmoetingen organiseren voor ouderen in het dorp. Deelnemende lokale restaurants zijn: Pasta & Pesto, De Swaen, ’t Veehandelshuis, Salsero, De Gasterij, De Peer, Montmartre en Lekker Lunchen & Zo. 

   

  Meer informatie: Elvira Mol, elvira.mol@metjehart.nl, tel. 06-18239542 / liesbeth.decraen@metjehart.nl 06-52642722 / www.metjehart.nl / www.facebook.com/MetjehartBreda.

  Zaterdag 30 november 2019
  PrinsenbeekMet Je Hart stamtafelCafé-Zaal 't Veehandelshuis
  (Foto's: Stichting Met Je Hart)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.