1. Springkussenweekend in De Kuil

  Springkussenweekend in De Kuil
  (Foto: Facebook, Zwembad De Kuil)
  Zwembad De Kuil in Prinsenbeek heeft komende zaterdag en zondag vier megaspringkussens op het terrein. Die zijn speciaal voor de oudere kinderen; voor de kleintjes zijn er nog de vertrouwde springkussens.

  De oudere kinderen kunnen de komende dagen helemaal los gaan op de ‘Mission Impossible’, de ‘Ark van Noach’, de ‘Bouncing Balsalmico’ en een ‘Take-Out-baan’. De vrijwilligers van Team De Kuil hopen op een grote opkomst. De entreeprijs blijft gewoon vijftig cent.

   

  Badmeester gezocht voor zondagmiddag

  Voor zondag 12 augustus is Team De Kuil nog dringend op zoek naar een badmeester. Op Facebook plaatste het de oproep: ‘Wie heeft er Zwemvaardigheid 1 of Reddend Zwemmen en kan ons zondag tussen 14.00 en 18.00 uur uit de nood helpen?’ Er staat een kleine vergoeding tegenover. Graag reageren via een privébericht via Facebook Zwembad De Kuil.

   

  De Kuil is de hele zomervakantie bij goed weer alle dagen geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Voor de precieze openingstijden: raadpleeg dagelijks Facebook Zwembad De Kuil. Verder is het zwembad bij goed weer ook nog open in de weekenden van 25/26 augustus en 1/2 september. Op 8 september is hier het PITT Festival en op 9 september PITT Sunday.

  Vrijdag 10 augustus 2018
  Prinsenbeekzwembad De Kuilbadmeesterspringkussens
  Springkussenweekend in De Kuil
  (Foto: Facebook, Zwembad De Kuil)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.