Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Sprankelend lustrumconcert Seniorenorkest "Amor Musae"

  (Foto's: "Amor Musae")
  Het Seniorenorkest van Amor Musae vierde afgelopen zaterdag het 10-jarig bestaan met een sprankelend lustrumconcert in De Drie Linden in Prinsenbeek. Aan dit feestelijk concert werd medewerking verleend door smartlappenkoor Beekse Smart. En in de pauze klonken in de foyer de sfeervolle tonen van het blaaskwintet Amusant. Ook het publiek liet van zich horen.

   

  Door Amor Musae

  Onder leiding van dirigent Judith van Boven bracht het Seniorenorkest in twee etappes een reeks aansprekende werken ten gehore. Zo ging het orkest voor de pauze op de licht klassieke toer en strooide het na de pauze met wat uitbundiger klanken. Een staalkaart aan door het orkest bestreken genres en stijlen. Zowel voor als na de pauze werd het orkest afgelost door Beekse Smart, onder leiding van Annemieke van den Hoven. Met vele, met verve, a capella gezongen tranentrekkers en vlotte deunen, waar het koor dit jaar al weer 15 jaar het Beeks patent op heeft.

   

  Op weg naar een in meer dan één opzicht bruisend slot, stortten koor en orkest zich samen met de enthousiaste zaal in een aaneenschakeling van vrolijke en smartelijke meezingers. Na een toost (met bubbels) op het jubilerende orkest, gevolgd door nog een ruim aantal toegiften.

   

  Kortom, een sprankelend lustrumconcert, waarover nog tot in de kleine uurtjes in de foyer gezellig werd nagepraat.

  Dinsdag 10 oktober 2017
  PrinsenbeekAmor MusaeSeniorenorkest
  (Foto's: "Amor Musae")
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.