Groenrijk 728 100920
 1. Sportieve camping dichtbij huis

  Als alternatief voor de gebruikelijke vakanties is in de tuin van de familie Janssen aan de Meester Bierensweg in Prinsenbeek dit weekend een privécamping ingericht. Op deze ‘Camping Tout’ Huit - of Alle Acht – beleven vier bevriende Beekse stellen samen met in totaal tien kinderen deze coronatijd actieve en gezellige vakantiedagen dichtbij huis.
  • De winnaars van het eerste volleybaltoernooi van Camping Tout Huit.
  (Foto's: Robbert Janssen)

  ,,We houden ons netjes aan de anderhalve meter afstand en hebben een sportief programma’’, aldus Robbert Janssen, die aangeeft dat de groep er zo onder de omstandigheden toch iets moois van weet maken.

   

  De opening van het weekend was een aquagym-workout verzorgd door Fitness Prinsenbeek @Angela. Verder was er een volleybalkampioenschap en doen de kampeerders mee aan wedstrijdjes tafeltennis, badminton, karaoke en jeu de boules. Echt stilzitten is er niet bij, want er is ook nog een plaatjesbingo en een workshop pizza bakken. Of toch nog, want er werd natuurlijk wel gebarbecued. Al met al een weekend om niet gauw te vergeten. Of de deelnemers ooit nog verder weg op vakantie gaan, is nog maar de vraag.

  Zondag 02 augustus 2020
  Prinsenbeekkamperencampingvakantiecorona
  • De winnaars van het eerste volleybaltoernooi van Camping Tout Huit.
  (Foto's: Robbert Janssen)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.