1. Sportdag als leerkrachten staken

  (Foto's: Kindercentrum Belle Fleur)
  Bij Kindercentrum Belle Fleur is de landelijke onderwijsstaking een mooie aanleiding voor een sportdag voor het goede doel. Ruim zestig kinderen zijn vandaag op Sportpark De Heikant in Prinsenbeek actief met sport en spel. De opbrengst is voor ‘Make-A-Wish’.

  Op het kunstgrasveld van Beek Vooruit zijn vier groepen bezig met een eigen spel. De regen was precies op tijd verdwenen; het waait nog, maar het is droog en zacht. Kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar rennen over het veld. Verderop proberen ze elkaar raak te gooien met een zachte bal.

   

  Iedereen is welkom, vertelt instructeur Jaimy de Visser van de Sport-BSO van Belle Fleur. ,,Buiten zijn, bewegen, samenwerken en plezier maken, dat is het leuke van zo’n sportdag’’, aldus de enthousiaste begeleider, die vertelt dat het programma onder meer trefbal, rugby, slagbal en estafette omvat. En tussendoor zijn er pannenkoeken. In de middag is er een voetbaltoernooi en als afsluiting touwtrekken tegen de ouders. Die hebben allemaal 25 euro voor hun kind betaald, bestemd voor ‘Make A Wish’, een organisatie die wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte vervult.

  Vrijdag 15 maart 2019
  PrinsenbeekBelle Fleurbsosportdagonderwijsstaking
  (Foto's: Kindercentrum Belle Fleur)
  Reacties