Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Sportcombi-abonnement tennisclub

  Sportcombi-abonnement tennisclub
  Voetballers, hockeyspelers, volleyballers of andere sporters die deze zomer hun conditie op peil willen houden, kunnen hiervoor terecht bij Tennisvereniging Prinsenbeek. Die biedt dit jaar voor het eerst de mogelijkheid aan sporters van andere verenigingen om drie maanden te komen tennissen. 

   

  ,,We merken dat voor veel mensen het niet mogelijk is om van twee sportverenigingen tegelijk lid te zijn. Daarom hebben we het sportcombi-abonnement bedacht, om te kunnen tennissen wanneer bij de andere sporten de competities afgelopen zijn’’, meldt het bestuur van TV Prinsenbeek. ,,Men kan bij ons tennissen om de conditie en het balgevoel op peil te houden.’’

   

  Het Sportcombi-abonnement kost €75 per seizoen voor senioren, €50 voor junioren van 8 tot en met 17 jaar en €25 voor junioren tot en met 7 jaar. Voor dit bedrag kun je vanaf 1 juni tot en met 31 augustus onbeperkt tennissen. Deelname aan competities of toernooien is niet mogelijk. Voorwaarde voor dit Sportcombi abonnement is dat je betalend lid bent bij een andere sportvereniging, zoals Set Up, Beek Vooruit of HCP. 

   

  ,,Grijp je kans om (weer) een balletje te slaan en meld je aan via een e-mail naar secretaris@tvprinsenbeek.nl'', is de oproep van het bestuur.

  Donderdag 17 mei 2018
  Prinsenbeektennissport
  Sportcombi-abonnement tennisclub
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.