Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Sport-BSO bij Belle Fleur

  • Sportinstructeur Jamie zal de activiteiten op de sport-BSO begeleiden. (Foto: Belle Fleur)
  Kindercentrum Belle Fleur in Prinsenbeek start met ingang van het nieuwe schooljaar met een sport-BSO bij voetbalvereniging Beek Vooruit in Prinsenbeek. ,,Deze locatie staat helemaal in het teken van sport’’, vertelt directeur Astrid Boot van Belle Fleur.

  Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kunnen de kinderen uit school hier terecht voor een groot sportaanbod, met ook tennis en hockey, aldus Boot. ,,Mocht daar belangstelling voor zijn, dan wordt later ook de woensdag toegevoegd.’’ Uitvalsbasis is de kantine van de voetbalclub. Sportinstructeur Jamie zal hier de sportieve activiteiten van de kinderen begeleiden.

   

  De samenwerking met de tennis- en hockeyclub is niet helemaal nieuw. Eerder al verzorgde Belle Fleur tennisclinics op de banen van TV Prinsenbeek en werd er vanuit de buitenschoolse opvang gehockeyd op de velden van HCP. ,,Kinderen moeten meer bewegen en daar willen wij graag op inspelen’’, aldus Boot. ,,Wat is er nou leuker dan samen met je vriendjes en vriendinnetjes verschillende sporten te ervaren?’’

   

  Behalve bij de sport-BSO kunnen kinderen van basisscholen De Griffioen, De Horizon en Montessori+ Prinsenbeek ook terecht bij de reguliere buitenschoolse opvang van Belle Fleur in het scoutinggebouw. ,,Hier hebben we een breed aanbod aan activiteiten, met onder meer cultuur, techniek en koken.’’ Meer informatie: www.bellefleur.nl.

  Woensdag 08 augustus 2018
  • Sportinstructeur Jamie zal de activiteiten op de sport-BSO begeleiden. (Foto: Belle Fleur)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.