Groenrijk 728 augustus
 1. Sport, creativiteit en gezelligheid

  Terwijl zaterdagmiddag rond drie uur verschillende gasten in alle rust van hun drankje genieten op het pop-up-terras bij de vlonder, zijn elders in Park Over-Bos in Prinsenbeek de turnsters van gymnastiekvereniging De Samensprong juist heel actief. Op de tumblingbaan springen ze vol overgave hun overslagen, flikflaks en salto’s.

  De hele dag geven ze demonstraties voor de bezoekers van het park tijdens dit tweede weekend van het evenement Breda Buiten.  Ze beleven er zelf duidelijk ook veel plezier aan deze stralende zomerdag in het Prinsenbeekse park. ’s Ochtends deden ook de sporters van BOTS Bootcamp & Obstacle Training al hun oefeningen in het park.

   

  Maar de bezoekers van Breda Buiten konden in het park ook meedoen met een rustiger activiteit. Ilona de Koning van Atelier Artzinnig gaf op de vlonder tekenles aan liefhebbers en daar maakten jong en oud gebruik van. ’s middags zat een groepje kinderen een clown te tekenen. Eerder op de dag maakten andere geïnteresseerden een houtskooltekening van de vijver en leerden weer een ander groepje portrettekenen met een model.

   

  Onder het motto ‘Ik zie je daar’ organiseren de Beekse horeca en Breda Buiten in Park Over-Bos in Prinsenbeek vier weekenden in juli een zomers terras met hapjes, drankjes en uiteenlopende activiteiten. Dit tweede weekend staat in het teken van kennismaking met het Beekse verenigingsleven. Vanaf half vier zaterdag zouden er nog enkele blaaskapellen optreden bij het terras. Ook zondag is er tussen 12.00 en 20.00 uur hier weer een zomerterras. En tussen 13.00 en 14.00 uur kunnen liefhebbers in het park meedoen met yoga van MyLife. Reserveer hiervoor je plek (klik hier).

   

  Breda Buiten is onderdeel van de het maatregelenpakket van de Gemeente Breda dat als doel heeft de stad een impuls te geven in deze coronatijd. Verenigingen en inwoners van Prinsenbeek die de komende weekenden nog willen meedoen met een culturele activiteit, kunst, een sportieve of verenigingsbijdrage kunnen zich melden via aanmelden@bredabuiten.nl. Meer informatie over Breda Buiten: www.bredabuiten.nl

  Zaterdag 17 juli 2021
  PrinsenbeekBreda BuitenPark over-BossportSamensprongBOTSArtzinning
  0
  Reacties