Verkeer Prinsenbeek enquete
 1. Speelgoedhuis Van Uum open

  Ze hebben in september al proefgedraaid, maar zaterdag 5 oktober om 10.00 uur gaat Speelgoedhuis Van Uum officieel open. Dan heeft Prinsenbeek weer een ‘vertrouwde’ speelgoedwinkel, op een andere plek.
  Speelgoedhuis Van Uum open
  Het verkoopteam met vlnr. Annick, Barbara en Dimphy. Weekendhulp Tessa ontbreekt hier. (Foto: Speelgoedhuis Van Uum)

  Bedrijfsleider Annick Goverde gaat de winkel in de Loopstraat samen met enkele medewerksters runnen. Eigenaar is Peter van Gils, die de voorheen in de Groenstraat gevestigde speelgoedwinkel uit 1971 overnam van Patricia van Gils. Zij heeft nu op de oude locatie haar kledingwinkel Stijlvol-Stoer.

   

  Carnavalsspullen

  Voor de nieuwe speelgoedwinkel is het volledige concept overgenomen, inclusief de verjaardagboxen en carnavalsspullen. Decoratie-artikelen, zoals de laatste jaren in de winkel in de Groenstraat te koop waren, behoren niet meer tot het assortiment.

   

  Peter van Gils heeft aan de Loopstraat 1 ook zijn bedrijf TOOP. Dit verzorgt de opslag, overslag, bezorging en helpdesk voor verschillende webwinkels. Ook Speelgoedhuis Van Uum heeft een webwinkel, namelijk www.vanuum.nl.

   

  Speelgoedhuis Van Uum is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

  Vrijdag 04 oktober 2019
  Prinsenbeekspeelgoedwinkel
  Speelgoedhuis Van Uum open
  Het verkoopteam met vlnr. Annick, Barbara en Dimphy. Weekendhulp Tessa ontbreekt hier. (Foto: Speelgoedhuis Van Uum)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.