1. Vrolijk superhelden-kamp Set Up

  (Foto's: Volleybalvereniging Set Up)
  Het was alweer een hele tijd geleden dat volleybalvereniging Set Up uit Prinsenbeek een kamp voor de jeugdspelers had georganiseerd. Maar na het vrolijke ‘superheldenweekend’ van eind september zit een vervolg er dik in; de kinderen kijken alweer uit naar volgend jaar.

  Door organisatie kamp

  De meisjes B en de mini’s hebben dan ook enorm genoten van het actieve kamp in het scoutinggebouw in Rijsbergen. Het thema ‘superhelden’ leverde genoeg inspiratie op; de deelnemers hadden allemaal supergave outfits.

   

  De organisatie was in handen van Niels, Nienke, Malou en Marloes, die een leuk programma in elkaar hadden gezet. Na een zaterdag vol spellen werd de dag afgesloten met een feestavond, met aansluitend een leuk potje ‘weerwolven’ bij het kampvuur. Zondagochtend werd de dag afgetrapt met ochtendgymnastiek, zodat de kampgasten veel honger hadden bij het ontbijt. Daarna kwamen ook alle andere minispelers op het kampterrein aan, om mee te doen met nog een leuke spelletjesdag.  

   

  Het was weliswaar de eerste keer voor de kampleiding, maar de organisatoren kunnen terugkijken op een supergeslaagd kamp. Het goede weer, de vrolijke kinderen en de begeleiding hebben daar vanzelfsprekend goed aan meegeholpen. ‘Volgend jaar weer?!’

  Dinsdag 09 oktober 2018
  Prinsenbeekvolleybalkampkinderenjeugdspelers
  (Foto's: Volleybalvereniging Set Up)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.