This website uses cookies. Click here for more information.
 1. Spannende nacht in De Neel

  (Foto's: Ad van den Bliek)
  Buurtvereniging De Neel in Prinsenbeek vierde Halloween met een spannende 'Trick&Treat'-speurtocht door de wijk zaterdagavond. Maar liefst honderdveertig kinderen deden mee en zelfs hun ouders schrokken zich soms een hoedje.

  Vanaf een tent aan het Heiveld vertrokken de groepjes deelnemers, voorzien van lampionnen en een plattegrond, voor een flinke  tocht langs dertig adressen in de wijk. Daar hadden de bewoners zich ingespannen om ‘iets engs’ neer te zetten, en bij een aantal van hen waren daarbij duidelijk alle remmen los. Zoals aan de Straatweide, waar een complete voortuin tot spookachtig kerkhof was omgebouwd, met daarbij allerhande licht- en geluidseffecten. Waarbij één van de creatievelingen ervoor had gekozen plaats te nemen in een open graf, en zo de mensen de stuipen op het lijf te jagen. Ook op het lange, donkere pad door de Tuintjes was het soms flink schrikken, door de plotseling tevoorschijn springende spookfiguren, angstaanjagende geluidseffecten en de echte kettingzaag en toeterende tractor.

   

  Na een toch vol spanning en sensatie keerden de kinderen met al hun opgehaalde lekkers weer terug naar het Heiveld. Daar wachtte nog een warme versnapering, om iedereen weer tot rust te brengen. Maar of ze ook allemaal rustig hebben geslapen? Voor meer foto's van Ad van den Bliek op Facebook: klik hier.

  Zondag 04 november 2018
  PrinsenbeekHalloweenbuurtvereniging de Neel
  (Foto's: Ad van den Bliek)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.