1. Snertwandeltocht WIEGO

  Wandelsportvereniging W.I.E.G.O. organiseert op zaterdag 15 februari de 29e Snertwandeltocht, met voor iedereen na afloop een beker erwten- of tomatensoep. Startplaats is basisschool De Griffioen in Prinsenbeek.
  Snertwandeltocht WIEGO
  (Archieffoto)

   

  Door Hans van der Burggen

  Iedereen kan aan deze tocht meedoen, ook nordic walking-sporters. Het is tevens een goede start voor wandelaars die dit jaar de Nijmeegse Vierdaagse willen gaan lopen.

   

  De wandeltocht gaat onder meer (afhankelijk van de afstand) door de Hooiberg, het Liesbos, Park Over-Bos, de Haagse Beemden en het landelijke gebied ten noorden van Prinsenbeek. De te lopen afstanden zijn: 5, 10, 15, 20 en 25 km. Deelnemers kunnen starten tussen 9.00 en 13.00 uur. Afhankelijk van het wel of niet lopen voor een herinnering is het inschrijfgeld €5 of €3. Leden van erkende wandelsportbonden of wandelsportverenigingen krijgen €1 korting.

   

  Voor meer informatie kunt u terecht bij Hans van der Bruggen, Amerongenstraat 130 te Breda, tel. no. 076-5657357 (b.g.g. 06-3608069) of email wsvwiego@gmail.com of via www.wiego.nl. U kunt ons ook vinden op Facebook.

  Woensdag 12 februari 2020
  PrinsenbeekWIEGOwandeltocht
  Snertwandeltocht WIEGO
  (Archieffoto)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.