1. Snackkomkommers voor ‘kanjers zorg’

  Bij Kwekerij Verhoeven in Prinsenbeek hebben ze grote waardering voor de ‘kanjers van de zorg’, onder meer bij het Amphia Ziekenhuis in Breda. Daarom leverde Ad Verhoeven daar vandaag de eerste helft van 5.000 zakjes met snackkomkommers af voor de medewerkers.
  (Foto's: Kwekerij Verhoeven)

  Karin de Jong, HR adviseur vitaliteit en talent van het Amphia Ziekenhuis, nam de gezonde tussendoortjes dankbaar in ontvangst. Ze gaf aan dat dit soort verrassingen een enorme steun in de rug is voor alle collega’s die bezig zijn om optimale zorg te verlenen aan alle patiënten van Amphia, met en zonder Covid-19.

   

  Over twee weken zorgt Kwekerij Verhoeven voor nog eens 2.500 zakjes. ,,Wij hebben altijd al veel respect gehad voor de mensen in de zorg, maar wat zij op dit moment moeten presteren is ongekend! Dag en nacht zijn ze druk in de weer om alle patiënten te helpen’’, verklaart Ad Verhoeven de actie.

   

  ,,Als blijk van onze waardering voor het fantastische werk, bieden wij namens het hele team van Kwekerij Verhoeven iedereen die werkzaam is bij het Ampia Ziekenhuis in Breda een tasje met gezonde snackkomkommertjes aan. Bedankt voor al jullie goede zorgen. Heel veel sterkte nog de komende tijd. Jullie zijn echte kanjers!’’

  Donderdag 02 april 2020
  PrinsenbeeksnackkomkommersKwekerij VerhoevenAmphia Ziekenhuis Breda
  (Foto's: Kwekerij Verhoeven)
  0
  [nexturl]
  Reacties